ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Ποιοτικές κατασκευές Πολλές σχεδιαστικές προτάσεις!

Στην εταιρεία ΑΣΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, στη Ρόδο, δραστηριοποιούμαστε και στις ολοκληρωμένες ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Με αρωγό την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας, παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της ανακαίνισης, με αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε! 

Από το 2003 είμαστε στο χώρο της οικοδομής, διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη μας. Αναζητούμε νέες ιδέες και εφαρμογές, παρέχουμε πολλές σχεδιαστικές προτάσεις, πραγματοποιούμε τις επιθυμίες σας σε σχέση με την ανακαίνιση του χώρου σας! Φροντίζουμε για την υψηλή ποιότητα των έργων μας, χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα και επώνυμα οικοδομικά υλικά. Παράλληλα, μεριμνούμε και για την εξοικονόμηση κόστους εκ μέρους του πελάτη, τόσο με τις προσιτές τιμές μας όσο και με την οικονομοτεχνική μελέτη που εκπονούμε πριν από κάθε έργο. Με σεβασμό στις ανάγκες και τις δυνατότητες εκάστοτε πελάτη, προτείνουμε πάντα τις ιδεατές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου του. 

Διαθέτουμε και τη γνώση και την εμπειρία, για να σας παράσχουμε ό,τι ακριβώς έχετε ονειρευτεί για το χώρο σας. Αναλαμβάνοντας μια ανακαίνιση, εγγυόμαστε για τη σίγουρη επιτυχία της! Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, σε όλη τη Ρόδο. Συνεργαζόμαστε με τα πλέον καταξιωμένα συνεργεία στο χώρο της οικοδομής, ενώ με την προσωπική εργασία και επίβλεψη του ΑΣΛΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, παρέχεται εγγυημένο αποτέλεσμα εργασιών. Στοχεύοντας πάντα στο ποιοτικό αποτέλεσμα των έργων που αναλαμβάνουμε, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την ανακαίνιση του χώρου τους. 

  • Εργαζόμαστε με συνέπεια & ταχύτητα, έχοντας ως γνώμονα την παροχή ποιοτικών έργων.
  • Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας, προτείνουμε αυτό που θα καλύψει, πλήρως, τις ανάγκες σας.
  • Πετυχαίνουμε τον ιδανικό συνδυασμό τιμής και ποιότητας.
  • Τηρούμε, πάντα, τους προσυμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης.
  • Εμπιστευθείτε μας και θα παραλάβετε το… κλειδί στο χέρι!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας
​​​​​​​στην εταιρεία, ΑΣΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ